Voor dromers, denkers en doeners

jun 09

Dit is het motto van CityLab010. CityLab010 is er voor iedereen met innovatieve plannen voor Rotterdam; het is dé werkplaats voor de stad van morgen. Voor de uitvoering van deze plannen, waar de stad beter van wordt, heeft de gemeente in 2015 in totaal 3,35 miljoen euro beschikbaar, verdeeld over negen thema´s. De twee belangrijkste spelregels zijn: plannen moeten maatschappelijk relevant zijn en innovatief (vanwege de vernieuwende aanpak, of vanwege innovatieve vormen van samenwerking).
citylap

Ideeën delen
Op Citylab010.nl ontmoeten mensen met goede ideeën en hart voor Rotterdam elkaar. Mensen met expertise, middelen en relevante netwerken. Ideeën delen heeft voordelen: plannen worden versterkt, andere Rotterdammers worden betrokken en er worden wellicht nieuwe samenwerkingsrelaties aangegaan in de stad.
Mogelijk biedt het platform ook toegang tot financieringsbronnen voor de uitvoering van een plan (banken, fondsen, crowdfunding, subsidies). We werken samen door geld, kennis en tijd te investeren, te geven en te delen. Iedereen kan meedoen!

Dé werkplaats voor de stad van morgen
Ook Drive To Connect heeft haar plan voor Rotterdam via deze site bekend gemaakt en zoekt hiermee nadrukkelijk de samenwerking met andere partijen op. Drive To Connect wil haar ideeën verder ontwikkelen tot een volwaardig plan met toekomstwaarde. Wil jij hier aan meedromen, meedenken en meedoen? Neem dan contact op met Hans van Meggelen.