Tarieven

Kosten

DriveToConnect mag 19 personen vervoeren maar richt zich niet op het personenvervoer. DriveToConnect produceert belevenissen, organiseert ontmoetingen en exploiteert een mobiele vergader-,training- en ontmoetingsruimte in een Amerikaanse schoolbus. Het vervoer van personen is dan ook altijd aan een evenement gekoppeld. DriveToConnect werkt volgens het Uit en Thuis principe (standplaats Zwaardijk 2, 3176 PT Poortugaal) waarbij de tijd 15 minuten voor vertrek gaat lopen en 15 minuten na terugkomst stopt en de verreden kilometers via de kilometerstanden wordt berekend. (eindstand-beginstand)

Afhankelijk van het doel kan iedereen de bus incl. chauffeur per uur huren. Non-profit organisaties zonder betaalde krachten kunnen dit al vanaf € 50,- per uur doen.

De offerte wordt daarom altijd gemaakt naar wie de aanvrager is, wat deze allemaal wilt gebruiken en het doel. Want naast het huren van de bus is het mogelijk om door DriveToConnect consumpties te laten verzorgen, van water tot aan een drie gangen diner.

DriveToConnect probeert sociaal ondernemerschap actief in de praktijk te brengen en biedt daarom naast de Euro de mogelijkheid om te ruilen of met complementaire geldsystemen te betalen. Het is dan ook mogelijk om facturen gedeeltelijk in DAM of Zuiderling te voldoen of een combinatie hiervan mits dit van te voren is afgesproken en schriftelijk is vastgelegd.

Meer informatie over de DAM en De Zuiderling