Uit ervaring weet ik dat er altijd een keuze is. Een keuze voor zekerheid, die bedreigingen maar ook kansen uitsluit, of een keuze voor onzekerheid, die de bedreigingen tegemoet treedt en kansen omarmt.

De keuze voor onzekerheid wordt maar door weinig mensen vrijwillig gemaakt, dus ook door mezelf.

Op 58 jarige leeftijd verloor ik in 2011 op een vervelende manier mijn inkomstenbron, vele dierbaren en belandde ik aan het einde van dat jaar op de operatietafel voor een afgescheurde achillespees, die later zwaar begon te ontsteken.
Het zoeken naar een inkomstenbron blijkt op mijn leeftijd in deze tijd een frustrerende vermoeiende bezigheid te zijn en ondergraaft je eigenwaarde. Hierdoor wordt het vragen om hulp nog moeilijker.
Maar net voor de operatie ontmoette ik (gelukkig en bij toeval) een groep bevlogen mensen. Door hen werd ik mij er van bewust dat ik mijn eigenwaarde (en mijn passie voor het leven) ergens onderweg was verloren.

Dit is eigenlijk de start van DriveToConnect geweest.

Mijn zoektocht naar mijn verloren passie werd een giga-puzzel. Maar, met hulp van velen, vond ik mijzelf, mijn eigenwaarde en mijn passie terug.
Voordat ik weer nieuwe plannen ging maken heb ik mezelf de volgende vraag gesteld:
“Wat blijft er van me over, als ik huis en haard zou verliezen?”
Ik ben slecht in mediteren, maar zag mezelf op een bepaald moment al met een rugzak richting het zonnige zuiden lopen, wetende dat ik over voldoende skills beschik om te kunnen overleven. De vraag die hierop volgde was;
“Wat doe ik met alle spullen?”
Ik was ervan overtuigd geen waarde te hechten aan mijn bezittingen en toch had ik moeite ze via internet te verkopen. In mijn gedachten begon ik ze daarom onder mijn dierbaren te verdelen waardoor ik me bewust werd van mijn innerlijke rijkdom, namelijk:
Liefde voor mijzelf, mijn kinderen en dierbaren.

Ik weet nu pas dat ik deze rijkdom nooit zal verliezen zolang ik het leven lief heb.

Al deze ervaringen wil ik delen om te inspireren en te motiveren en hoop hierdoor een bijdrage te kunnen leveren om onze samenleving leuker, mooier, socialer en eerlijker te maken.

DriveToConnect brengt dan ook “Mensen en Mogelijkheden samen” en “Verbindt mensen door kennis te delen”