Meet & Eat

Eten verbindt dus dit middel gebruiken wij dan ook om mensen en mogelijkheden samen te brengen. Kom in contact met andere culturen en elkaar, proef, leer en inspireer. Dat is het doel van onderstaande activiteiten;

- Diner on Wheels voor max. 18 personen, een eenvoudige maaltijd op een ludieke locatie maakt de tongen los. (tijdsduur ongeveer 2 uur)
- Thema aan Tafel on Wheels, een drie gangen diner op een verrassende inspirerende locatie voor max 12 personen waarbij een thema op socratische wijze behandeld wordt. (tijdsduur ongeveer 5 uur)
- Inspirerende lunchontmoetingen, voor ondernemers, beleidsmakers en leidinggevenden. In ongeveer een uur kunnen max 20 personen onder het genot van een goede lunch zich laten inspireren door een goed verhaal en elkaar. Een andere effici├źnte manier om je fysiek en mentaal te voeden.
- Het B&G-college, max. 16 personen worden op een leuke plek de fijne kneepjes van het barbecue├źn en grillen bijgebracht. Een mogelijkheid om andere culturen te leren kennen.
- Picknick, met een goed gezelschap en gevulde picknick mand, aan de waterkant biedt ruimte voor aandacht en bewustwording.

Heeft u zelf een leuk idee? Schroom niet en kom ermee.

Neem contact op